Natascha van Schie

Graag stel ik me even aan u voor:

Mijn naam is Natascha van Schie. Sinds 2018 ben ik afgestudeerd als Voetreflextherapeut bij Total Health, waarna ik me heb gespecialiseerd in voetreflexologie bij mensen met kanker.

Mijn vooropleidingen zijn HBO verpleegkunde, Anesthesie Medewerker en HBO verpleegkundig pijnconsulent.
Jaren heb ik met veel plezier in het Reinier de Graaf Gasthuis gewerkt, eerst als anesthesiemedewerker en recoveryverpleegkundige en later als pijnconsulent.

Omdat oncologie en kinderen mijn passie zijn ben ik nu werkzaam als pijnconsulent in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht, het oncologie centrum voor kinderen in Nederland.

Tijdens mijn werk in het ziekenhuis ben ik geïnteresseerd geraakt in complementaire zorg (aanvullend op de reguliere gezondheidszorg).
In 2015 ben ik daarom begonnen met de 3 jarige opleiding tot VoetreflexPlus™ therapeut bij Total Health. Hier heb ik niet alleen westerse technieken en achtergronden geleerd, maar ook Chinese massage technieken en zienswijze op gezondheid en ziekte.

Omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van de combinatie van reguliere zorg en complementaire zorg, blijf ik mijn baan in het ziekenhuis combineren met de praktijk voor voetreflexologie.

Ik heb onder andere de volgende specialisatiemodules/bijscholingen gevolgd:

  • Rouwbegeleiding
  • Vrouw (PMS, overgang etc.)
  • Zwangerschap Reflexologie
  • Oncoreflex

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en RBCZ en voor klacht- en tuchtrecht bij TCZ en SCAG

https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html