Natascha van Schie

Graag stel ik me even aan u voor:

Mijn naam is Natascha van Schie. Sinds 2018 ben ik afgestudeerd als Voetreflextherapeut bij Total Health.

Mijn vooropleidingen zijn HBO verpleegkunde, Anesthesie Medewerker en HBO verpleegkundig pijnconsulent.
23 jaar heb ik als Anesthesie Medewerker in het Reinier de Graaf Gasthuis gewerkt, daarna ben ik de opleiding tot verpleegkundig pijnconsulent gaan volgen.

Ik werk nu als verpleegkundig Pijnconsulent in het Reinier de Graaf Gasthuis en kom in die hoedanigheid in het hele ziekenhuis langs bij patiënten met pijn. Dit kunnen patiënten zijn vlak na een operatie of patiënten die door hun aandoening veel pijn hebben (bijv. patiënten met vaatproblemen, chronische pijn of patiënten op de afdeling Oncologie).

Tijdens mijn werk in het ziekenhuis ben ik geïnteresseerd geraakt in complementaire zorg (aanvullend op de reguliere gezondheidszorg).
In 2015 ben ik daarom begonnen met de 3 jarige opleiding tot VoetreflexPlus™ therapeut bij Total Health. Hier heb ik niet alleen westerse technieken en achtergronden geleerd, maar ook Chinese massage technieken en zienswijze op gezondheid en ziekte.

Omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van de combinatie van reguliere zorg en complementaire zorg, blijf ik mijn baan in het ziekenhuis combineren met de praktijk voor voetreflexologie.

Ik heb onder andere de volgende specialisatiemodules/bijscholingen gevolgd:

  • Rouwbegeleiding
  • Vrouw (PMS, overgang etc.)
  • Zwangerschap Reflexologie
  • Oncoreflex

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en RBCZ en voor klacht- en tuchtrecht bij TCZ en SCAG

https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html